Venice Facturatie & Boekhouding

digiVision is verdeler én gebruiker van Venice Facturatie & boekhouding.

Venice, wordt vaak genoemd als degelijk boekhoudpakket (ook voor accountants) of als flexibel facturatiepakket, maar is voor veel bedrijven een heus ERP-systeem.

 

De uitgebreide mogelijkheden van het pakket gecombineerd met de dagdagelijkse gebruikservaring van digiVision maken dat we met Venice een stabiele, up-to-date oplossing kunnen aanbieden voor veel bedrijven en organisaties  in een brede waaier van sectoren.

 

Venice bestaat in 2 versies: Venice Boekhouding (de meest uitgebreide) en Venice Facturatie Lite.

 

Sterke punten van Venice Boekhouding:

 

- Toegespitst op snel werken : door gebruik van oa instellingen van tabstops en door waarden reeds op voorhand in te vullen munt Venice uit in verwerkingssnelheid. Het boeken van bv een aankoopfactuur gaat razendsnel, én zonder dat je zelfs je muis moet gebruiken

 

- Verwerken van electronisch aangeleverde documenten (vb electronisch aangeleverde of ingescande aankoopfacturen), archiveren van die documenten en consulteren achteraf.

 

- Aanpassen van overzichtsschermen : elk scherm toont je precies die velden die interessant voor je zijn.

 

- Aanpassen van layouts: elke printout kan je zelf aanpassen. Bij een leveringsbon kan bevoorbeeld tegelijkertijd de lay-out voor een verzendetiket geprint worden.

 

- Elk document bewaren/versturen in pdf-formaat. (vb onmiddellijk doormailen naar klant van een verloren gegane factuur)

 

- Automatische rappels.

 

- Aanspreken van het pakket vanuit andere applicaties via de Venice SDK (Software Development Kit) - Zie onder : de door digiVision ontwikkelde tool voor het beheren van abonnementen.

 

- Uiterst stabiel platform.  (Pervasive SQL-database)

 

 

 Venice boekhouding bestaat in koop- of huurformule.