Beveiliging RemoteHelpForm
Home GLS Boekhouding
Home KMO Oplossingen Hersteldienst Contact
F-Secure Internet Security

DigiVision is verdeler én gebruiker van Venice Facturatie & boekhouding.
Venice wordt vaak genoemd als degelijk boekhoudpakket (ook door  accountants, die Venice gebruiken om hun klantendossiers te verwerken) of als flexibel facturatiepakket. Voor veel bedrijven is het echter een compleet en uitgebreid ERP-systeem.

De uitgebreide mogelijkheden van het pakket gecombineerd met de dag-dagelijkse gebruikservaring van digiVision maken dat we met Venice een stabiele, up-to-date oplossing kunnen aanbieden voor veel bedrijven en organisaties  in een brede waaier van sectoren.
Venice bestaat in 2 versies: Venice Boekhouding (de meest uitgebreide) en Venice Facturatie LiteSterke punten van Venice Boekhouding:

- Toegespitst op snel werken : door gebruik van oa instellingen van tabstops en door waarden reeds op voorhand in te vullen munt Venice uit in verwerkingssnelheid. Het boeken van bv een aankoopfactuur gaat razendsnel, én zonder dat je zelfs je muis moet gebruiken

- Verwerken van electronisch aangeleverde documenten (vb electronisch aangeleverde of ingescande aankoopfacturen), archiveren van die documenten en consulteren achteraf.

- Aanpassen van overzichtsschermen : elk scherm toont je precies die velden die interessant voor je zijn.

- Aanpassen van layouts: elke printout kan je zelf aanpassen. Bij een leveringsbon kan bevoorbeeld tegelijkertijd de lay-out voor een verzendetiket geprint worden.

- Elk document bewaren/versturen in pdf-formaat. (vb onmiddellijk doormailen naar klant van een verloren gegane factuur)

- Automatische rappels.

- Aanspreken van het pakket vanuit andere applicaties via de Venice SDK (Software Development Kit) - Zie onder : de door digiVision ontwikkelde tool voor het beheren van abonnementen.

- Uiterst stabiel platform.  (Pervasive SQL-database)

 Venice boekhouding bestaat in koop- of huurformule.
Venice Facturatie & Boekhouding

Survey: Business Software binnen jouw organisatie

Neem deel aan een korte survey ivm de toepassing van business software binnen jouw organisatie. Antwoord op de vragen en ontdek de beheften die je hebt of ontdek nieuwe toepassingen die ook voor jouw organisatie bruikbaar kunnen zijn.