Telefonie

Met VOIP Telefonie bieden we bedrijven en thuiswerkers de mogelijkheid om flexibeler en vooral goedkoper te bellen.

Voordelen:

 

• Uiteraard de goedkopere gesprekskosten.

 

• (bijna) Wegvallen van abonnementskosten.

 

• Duidelijk overzicht van de gesprekken en de kost per gesprek.                               (zie afbeelding onderaan)

 

• Je belt en blijft bereikbaar op je vertrouwde 014-,    03-, 011-, ..nummer. de andere partijen merken niets van je overstap.

 

• flexibel doorschakelen: via een website geef je in wanneer oproepen doorgeschakeld moeten worden naar bv een gsm wanneer er niemand op kantoor is.

Vb: een immo-kantoor: de bedienden zijn vaak bij klanten of op verplaatsing. Klanten/prospecten bellen gewoon het vaste-lijnnummer, maar worden doorgeschakeld naar de gsm van één van de bedienden.

 

•De doorschakelkost is minimaal, terwijl gewone operatoren de kost van een gsm-gesprek zouden aanrekenen. De instelling van de doorschakeling gebeurt gewoon via een webpagina.

 

•Thuiswerken en even bereikbaar blijven als op kantoor.

 

Hoe werkt het?

 

 

In plaats van telefoongesprekken te laten afhandelen door de klassieke telecomoperatoren (Proximus, Telenet, Mobistar, Base..) laten we de gesprekken verwerken door de VOIP-operator 3starsnet.

 

Deze erkende VOIP-telecomoperator gebruikt het internet om de gesprekken tot bij hun bestemming te brengen. De connectie met een persoon die je opbelt gebeurt over het internet, slechts op het einde van de connectie wordt de verbinding gelegd met het desbetreffende vaste lijn- of gsm nummer.

 

Vandaar de geringe kost die per gesprek toch aangerekend wordt.

 

Of het een nationale oproep of internationaal gesprek betreft maakt relatief weinig verschil: de gesprekken zijn gewoon erg goedkoop.